Brassbandet på Plaza Serrano

Det er nytårsaften, jeg er i Argentina, og jeg har for nogle timer siden skålet nytåret ind med to argentinske veninder. Nu er vi taget til mit yndlingsområde i Buenos Aires, nemlig Plaza Serrano i Palermo-bydelen. Det er varmt, og vi nyder en cocktail på en tagterasse med udsigt ud over hele pladsen.

Det går op for os, at der sker et eller andet dernede på pladsen, for en masse mennesker stimer sammen og bevæger sig alle i takt. Jeg skynder mig at løbe ned med mit kamera, og så får jeg aftenens bedste oplevelse.

XL Brass Band

Nemlig det her skønne brassband, der giver koncert. Kvit og frit, bare fordi de har så meget passion for musikken. Jeg hiver videokameraet op af tasken og begynder at filme dem. Det kommer der denne video ud af:

Senere får jeg en kort snak med ham, der spiller tuba. Bandet vil gerne have optagelserne, og jeg lover at sende dem det. Vi aftaler at holde kontakten.

Nogle uger senere mødes jeg igen med bandet. De tager rundt i Buenos Aires og giver flere gratis koncerter på forskellige pladser for at promovere deres band. De håber selvfølgelig på at blive booket til nogle spilleopgaver.

Jeg ved ikke med jer, men jeg skal altså holde øje med dem. Jeg synes, de er megaseje. Og måske kan de komme og give koncert i Danmark til premieren på min film, hvor de også er med … 🙂

For dem, der kan spansk, kan I læse mere om XL Brass Band på deres hjemmeside ved at klikke lige her. I kan også følge dem på deres Facebook-side.

Nederst her i indlægget er en video fra min sidste aften i deres selskab. En aften, der endte på en mexicansk restaurant, hvor de (og mig) fik gratis mad for at spille for gæsterne. Intet var aftalt på forhånd. De tog det bare, som det kom.

Elsker Argentina!
Siempre en mi corazón, Baires.

// Sara

2 Comments
 • Edgardo

  marts 10, 2016at3:28 am Svar

  Thanks Sara, and come back!

  • admin

   marts 11, 2016at9:59 am Svar

   Obvio, Edgardo! Nos vemos en mi próximo viaje a Argentina, o en Europa cuando ustedes se hagan famosos acá. ;o)

Post a Comment