Den der mavefornemmelse igen

Altså, hvor jeg skal lige begynde? Over de sidste par uger har jeg mærket rigtig meget aktivitet. Det har ulmet og sitret inden i mig. Jeg har også skullet passe en smule på – for at det ikke kapper over i angst og søvnløse nætter. Men det går nu meget godt med at holde balancen, synes jeg.

Fremtidsfabrikken, Svendborg

Jeg kan mærke min nye filmidé. Sådan RIGTIG mærke den! Jeg har snakket med nogle forskellige folk inden for filmbranchen her på Fyn. Jeg kan godt have lidt svært ved helt præcist at sætte ord på, hvad det er, jeg vil – og hvordan jeg vil lave filmen. Men jeg kan MÆRKE følelsen indeni, og jeg føler mig helt sikker på, at jeg skal gå med den følelse.

Dygtige damer

I sidste uge tikkede der et spændende tilbud ind i min indbakke. Fra filmverdenen. Et rigtig spændende kompetenceudviklingsforløb. Endda her på Fyn. Wow! Sikke en mulighed. Og jeg blev så glad over at få den mail. Samtidig kunne jeg føle en knude i maven. Og der var en konflikt inden i mig. Jeg blev også bange, for ville jeg kunne holde til sådan et forløb? Det lød så spændende, men jeg kunne også fornemme, det ville blive lidt hårdt. Og jeg skal hele tiden holde lidt øje med min angst …

Jeg gik nogle dage og mærkede lidt efter. Jeg valgte også at melde ærligt ud angående min angst. For så har jeg det lidt bedre og kan hvile mere i det. Jeg blev inviteret til en samtale, og jeg valgte at tage ned til den. Så kunne jeg jo altid mærke efter.

Og så møder jeg to rigtig søde damer. De er dygtige, det kan jeg se med det samme. Jeg bliver budt på en kop te, og vi får en snak. Jeg hører mere om forløbet, og jeg får muligheden for at fortælle om mig selv. Vi finder alle tre ret hurtigt ud af, at jeg ikke passer ind i det her kompetenceforløb.

Den gode energi

Nej, så det her kompetenceudviklingsforløb, det bliver ikke til noget for mit vedkommende. Men jeg er så glad for at have mødt de to dygtige damer. Og jeg kan altså mærke, at jeg er inde i en periode med god energi. Jeg fornemmer også, at mødet i dag vil udvikle sig til mere – bare på et andet tidspunkt.

Det giver SÅ god mening at skrive på væggen

Mødet blev holdt på Fremtidsfabrikken i Svendborg. Et rigtigt spændende sted. Hold da op! Her er farver indenfor. Meget rare stole. De maler på væggen i deres café. Og på bordet, hvor jeg nu sidder og skriver dette indlæg, står der et glas med tusser og blyanter. Og tape.

I like this place!
// Sara

No Comments

Post a Comment