FILMPRODUKTION

Overvejer I, om I skal have lavet en film?

 

I vores filmproduktion lægger vi vægt på fortælleglæden og nærværet. Vi bestræber os på at finde ind til jeres kernehistorie og fortælle, hvad der gør jer unikke. Derfor sørger vi altid for at holde et afstemningsmøde møde med jer, inden vi filmer, så vi i fællesskab finder frem til visionen for jeres film.

 

Vi producerer film til virksomheder og foreninger, og du kan regne med et skræddersyet produkt.

NÆRVÆR. TRYGHED. KVALITET.

Filmproduktionen er et samarbejde mellem Troels B. Mikkelsen fra TBM Film og Sara Hamdrup. Troels er uddannet cand.mag. i filmvidenskab og har mange års erfaring inden for reklame- og kortfilmsproduktion.

Kontakt os gerne til en uforpligtende snak. Skriv et par stikord i en mail, så ringer Sara dig op.

Min oplevelse med at arbejde med Sara og Troels, da de lavede min virksomhedsfilm, har været helt fantastisk. Jeg følte mig så tryg, og min nervøsitet forsvandt helt. De er super professionelle og meget empatiske mennesker. Jeg er virkelig stolt over filmen og har fået utallige positive tilbagemeldinger. Jeg kan på det varmeste anbefale Sara og Troels.

 

Tina Stuckert
Klinik Zone-terapi

EKSEMPLER

REJSEN TIL MIN ‘MATE’

”Rejsen til min ’mate’” er min debutfilm, og den er blevet vist på Odense International Film Festival i 2016 samt Female Festival i 2017. Det er en dokumentar og kortfilm på 16 minutter.

 

I 2007 bor jeg første gang i Argentina og føler en særlig forbindelse til det land. Jeg har svært ved at sætte ord på det, men længes i de efterfølgende år efter hele tiden efter at komme tilbage. I 2015 beslutter jeg mig for at undersøge, hvad det er, der sker med mig, når jeg er i det smukke og kaotiske land.

 

Jeg rejser af sted med et kamera udlånt af Odense Filmværksted for at undersøge ”min argentinske følelse” og forsøge at indfange den. For hvordan indfanger man en særlig følelse med et kamera?

 

Mit gæt er, at vi alle kender til det med at have fundet et helt særligt sted, hvor vi kan give slip og være os selv. For mig blev det Buenos Aires i Argentina. For andre var det måske i mormors kolonihave.

Filmproduktion, Finurligt, Nyt, Selvstændig

Egentlig skulle jeg have haft sidste arbejdsdag i fredags, men der kom noget i vejen, og jeg nåede ikke at afslutte mine arbejdsopgaver. Så måtte jeg tage lidt af weekenden i brug, og i går kunne jeg sætte flueben ved de ting, jeg havde på...

Read More
Filmproduktion, Finurligt, Nyt, Sårbarhed & Kunst, Selvstændig

Så sidder jeg her med et glas fredagsvin i hånden og skriver mit første blogindlæg på min nye hjemmeside. Min hjemmeside har længe trængt til en makeover, og i over et år har jeg tænkt: “Det skal jeg snart gøre”. Men så er man jo...

Read More
Filmproduktion, Foredrag, Nyt, Sårbarhed & Kunst

Altså, hvor jeg har forsømt den her hjemmeside og min blog i mange måneder. Jeg kom på Instagram tidligere i år og er nok blevet draget lidt ind i det medie. Og så har jeg haft travlt med alt muligt halløj. Men hey, blogindlæg kan...

Read More