Den nye nyhedstekster på TV 2

Ja, det er mig.

Og hvor er jeg bare glad for det. Jeg kan simpelthen mærke, at jeg passer så godt ind i arbejdsmiljøet på TV 2. Det er lige mig.

Efter at have opsagt mit sikre job i udgangen af januar, kontaktede jeg TV 2 i starten af februar måned. Jeg har før arbejdet som tekster (en tekster laver undertekster) for DR, som også har oplært mig. Og det arbejde kunne jeg rigtig godt lide. Jeg valgte at ansøge uopfordret på TV 2 i deres nyhedsafdeling.

Og tænk sig, “tilfældigvis” var det lige et godt tidspunkt, jeg henvendte mig på. For en medarbejder stod og skulle på barsel. Nu skriver jeg “tilfældigvis” med gåseøjne, for jeg tror faktisk ikke, det er så tilfældigt.

Jeg tror på, at når man følger sin mavefornemmelse og sit hjerte, så løser tingene sig lige så stille. Og det er også, hvad der er sket i mit tilfælde. Jeg har været så glad og lettet, og alt er bare gået så nemt for mig, synes jeg. Med fare for at lyde lidt for hellig her: Det hele giver ligesom bare mening!

I mandags var jeg til samtale på TV 2. Det gik godt. Jeg blev kastet direkte ud i en oplæring og mødte kollegaerne. I dag havde jeg så en lønsamtale med udlandschefen, som står for det mere formelle. Det gik også rigtigt godt.

Nu venter jeg bare på , at vi får kontrakten på plads, og at jeg får tildelt de første vagter. Så I kan godt begynde at glæde jer til at læse mine fremragende tekster på nyhedsindslagene på TV 2. Yeah!

Til sidst vil jeg gerne have lov til at slutte af med denne fine tekst, som jeg har tyvstjålet fra Bedre Psykiatri, der havde delt billedet på deres Facebook-side.

Mod

 

Jeg kunne ikke sige det bedre selv. 🙂
// Sara

No Comments

Post a Comment