Bare jeg får et godt CVR-nr.

Jeg har lige opstartet en enkeltmandsvirksomhed her for under en time siden. Eller rettere sagt så har jeg lige ansøgt om det på Virk.dk. Nu skal det lige godkendes af Virk og af SKAT, og så burde jeg inden for 14 dage modtage et CVR-nummer. Jeg har nemlig valgt at momsregistrere mig.

Karmatallet 7

Jeg HÅBER bare, det bliver et godt CVR-nummer! For jeg har noget med tal. Der er nogle tal, jeg bare bedre kan lide end andre tal. Lidt ligesom at have en yndlingsfarve. Jeg er rigtig glad for tallet 7, og det har fulgt mig i mange år som mit yndlingstal. På andenpladsen kommer 2. Det er altså også bare et godt tal. Så hvis 7 og 2 kan indgå i mit CVR-nummer, ih ha, så bliver jeg altså rigtig glad! Hvis kun 7 kan, så går det også an. Hvis kun 2 kan, så går det sikkert også … Men hvis hverken 7 eller 2 er med, så bliver jeg altså trist.

Kan man mon kontakte virk.dk og bede om at få et nyt CVR-nummer, hvis man får et, man ikke kan lide? Jeg tvivler på, de vil tage min henvendelse seriøs. Så er der vel ikke anden udvej end at lukke virksomheden ned og så starte forfra.

Den vestjyske revisor

I min verden bliver logik og rationalitet først taget i betragtning efter følelser og mavefornemmelse. Det var vist også derfor, forholdet til den vestjyske revisor ikke holdt. Han kunne slet ikke sætte sig ind i, at jeg kun ville købe et hus, hvis det havde nummer 7 (og helst var grønt). Omvendt havde jeg det lidt anstrengt med hans mange rutiner og fastlagte rammer. Vi passede bare ikke sammen, så det var bedst at gå hver til sidst.

Og tænk sig, nu er han faktisk blevet min revisor i min enkeltmandsvirksomhed. Jeg tror da, han indviligede i det … Jeg må nok hellere lige kontakte ham igen!

SaraHamdrup.dk

Min virksomhed hedder SaraHamdrup.dk. Ja, jeg endte med at bruge mit eget navn, for jeg har tænkt mig at sprede mig godt og grundigt ud, og så dækkede mit navn ligesom bare lidt bedre.

I min virksomhed vil jeg tilbyde de ting, som jeg har beskrevet på min hjemmeside. Og hey, så kunne jeg også godt tænke at lave en dokumentarfilm i Argentina, når jeg rejser derned til jul og bliver væk i en måned. Det skal der nok komme mere om …

Så følg med her på bloggen! 🙂

// Sara

No Comments

Post a Comment