Det med at følge sin mavefornemmelse

Jeg har lige været på Bali. Det var skønt! En del af min plan med at være på Bali var at trække stikket ud og gøre mig nogle overvejelser. Jeg var derfor ikke på internettet i den uge, jeg besøgte den smukke ø. Og jeg havde stort set slukket min (ikke internettilgængelige) telefon hele ugen også.

Og hvad ville jeg så gøre mig overvejelser om?

Mit liv. Det lyder så dramatisk, men det var det altså ikke. Jeg havde bare besluttet mig for, at jeg ville tage min jobsituation op til overvejelse. For jeg har et ganske udmærket job på en ordbog, hvor vi har en frokostordning, pensionsordning, sundhedsforsikring, jeg bliver behandlet godt, jeg har gode kolleger, arbejdsopgaverne er inden for min uddannelsesfelt osv. Så hvorfor ikke bare blive der?

Fordi jeg begyndte at kede mig. Fordi jeg synes, det er hårdt at sidde så mange timer foran en computer. Fordi jeg føler mig lidt fastlåst. Fordi jeg er kreativ, kunstnerisk og idérig og har lyst til at prøve kræfter med noget nyt.

Fornuften

Okay, hvad er din plan så? Hvad vil du leve af? Vil du virkelig opgive din pensionsordning? Hvad med sundhedsordningen?

Det er mange rationelle spørgsmål, og jeg har ikke svaret på dem. For hvad VIL jeg egentlig leve af? Og er det realistisk? Og nu har jeg efter 34 år endelig fået en pensionsordning, og vil jeg så bare smide den væk? Og den der sundhedsordning, den er sgu da meget rar at have. For så kan man komme gratis til fysioterapi, psykolog, zoneterapi mm. Det er da helt vildt lækkert og en god sikkerhed at have.

Ja … Men når nu maven siger noget andet. Når hjertet længes efter noget, som jeg har en anelse om, hvad er, men uden at være helt sikker på, hvad det så er.

Sikkerhed vs. hjertets vej

Jeg valgte at lytte til min mavefornemmelse og følge mit hjerte. Og hvor er jeg bare glad for min beslutning!

Torsdag d. 29. januar 2015 bad jeg mine to nærmeste chefer om et møde. Og så sagde jeg op. Det blev heldigvis taget pænt imod. Det var en fed følelse at tage styringen i mit eget liv, at turde følge mavefornemmelsen og gå efter det, jeg længes efter til trods for usikkerhed.

Sidenhen har jeg haft travlt. Jeg har haft meget travlt med at være glad, tilfreds og sprudlende! Jeg har stadig ikke svaret på alle de rationelle spørgsmål, men det gør mig ikke spor. For jeg VED, at jeg hen ad hjertets vej vil finde svarene på spørgsmålene.

Det skal nok lykkes alt sammen. Og jeg har allerede holdt flere møder med interessante mennesker inden for det kreative, kunstneriske felt, som giver mig inspiration til at gå videre med min mavefornemmelse.

Hvis I følger med herinde, så skal jeg nok holde jer opdaterede om, hvad jeg finder på. Jeg lover, det bliver skørt, skævt og ikke kedeligt.

// Sara

4 Comments
 • Mariana

  februar 11, 2015at5:02 pm Svar

  Godt gået Sara! Jeg synes virkelig det er sejt, at du følger din mavefornemmelse. Besitos

 • Jamie

  februar 11, 2015at5:44 pm Svar

  Looking forward to many more posts! And thank goodness for Google Translate : )

 • Nina

  februar 17, 2015at10:00 pm Svar

  Hej Sara! Acabo de conocerte, surfeando la red, buscando trabajo, y me encontré con tus consideraciones del día de mi cumpleaños… tillykke med beslutningen og go’ vind!

 • admin

  februar 19, 2015at2:39 pm Svar

  Tusind tak skal I have, Marianna og Nina. Besitos para las dos.
  James, awesome that you also follow from Alaska. 🙂 And yeah, Google T. can be used for something after all …
  // Sara

Post a Comment