Det rette udstyr

I dag har jeg været inde på Odense Filmværksted for at hente udstyret til mit nyeste filmprojekt. Produktionsplanen siger, at vi filmer i juli og august måned, så det er rart nok at have booket udstyret og få det med hjem i god tid, så vi kan begynde at vænne os til det. Jeg havde selvfølgelig min fotograf med derind, så hun kunne hjælpe med at vælge.

Styr på teknikken

Vi har nu to kamaraer, to styk klip-mikrofoner, en stor boom-mikrofon, to stativer + diverse løse kabler, baterier mm.

Mangler kunstnere

Som sagt filmer jeg henover sommeren. Kort fortalt er kernen i mit filmprojekt syv lyriske tekster, som jeg skrev for nogle år siden. De skal hver især fortolkes af forskellige kunstnere i forskellige kunstarter. Indtil videre har jeg en keramiker og en singer-songwriter på plads. Derudover har jeg kig på en kunstmaler, en smykkedesigner og en danser. De sidste to kunstarter er jeg lidt i tvivl om, men jeg overvejer en silketryksdesigner og måske en eller anden form for akrobatik eller teater. Det må tiden vise.

God energi

Jeg har et supergodt samarbejde med min fotograf. Og jeg har også fundet min klipper. Faktisk synes jeg, at det her filmprojekt bare kører som smurt. Der er tid nok, og tingene falder i hak, som de skal. Jeg føler masser af god energi, og jeg har den dejligste følelse i maven med det her projekt.

Det giver så meget mening. Og det bliver så awesome!
// Sara

 

No Comments

Post a Comment