Electro swing i Kansas City

I går aftes var jeg med to veninder af sted til et nyt arrangement i Odense. Det var første gang, det blev afholdt, og det var fedt. Et electro swing-arrangement i Kansas City, og det var fedt at se, hvor meget, der var blevet gjort ud af det. Det var også første gang, jeg prøvede et sådan arrangement, men det skal helt sikkert prøves igen!

Ulla, Giannina, Sara

Ulla, Giannina og Sara klar til dans

Der var pyntet op med en gennemgående rød farve med belysning og med stof på væggene. På to af væggene blev der vist stumfilm fra 1920’erne og 1930’erne, primært med Chaplin, som var med til at skabe stemningen. Der var livemusik, og jeg nåede at opleve tre forskellige bands i løbet af aftenen (eller var det fire?). Indimellem også med dansere på scenen, som sørgede for at byde publikum op til dans. I pauserne mellem livemusikken gik der dj på.

Electro swing

Folk havde gjort rigtig meget ud af påklædningen. Og der var også mange, som havde godt styr på trinene. Det var skægt at være med til. Selv kan jeg ikke rigtig dansetrinene, men man kan jo altid give det et forsøg. Og det gjorde jeg også flere gange.

Electro swing

Aftenens arrangement var et forsøg. Der var heldigvis god opbakning omkring det, og ifølge pålidelige kilder, er der planer om at afholde et lignende arrangement til efteråret.

Jeg kan KUN anbefale jer at gå i klædeskabet eller i genbrugsen for at finde passende klæder og så begynde at øve jer på dansen. Det bliver da SÅ fedt!

// Sara

Electro swing - dansere

3 Comments
 • Konni Jensen

  april 5, 2015at12:18 pm Svar

  Hvis man gerne vil lære de der dansetrin, der passer til swingmusikken, kan man kigge efter undervisningstilbud på http://www.swingtheshoes.dk hos de lokale swingdansere i Odense. Den nærmeste mulighed er sæsonens sidste begynderworkshop, for helt nye dansere, i forbindelse med den kommende swingdansefestival d. 24. – 26. april. Helt unik mulighed for at være en del af en international festival, med 4 fester, livebands fra Buenos Aires, Hamburg og internationale DJ’s. Pris inkl. sej Goodie Bag kun kr. 450,- – deadline for tilmelding er d. 12. april – lige om lidt. Ses vi? det håber vi, så vi kan blive endnu flere til det det næste Electro Swing event

 • Konni Jensen

  april 5, 2015at12:21 pm Svar

  Festivalens navn er “The UGLY DUCKLING” – kig under Classes – Full Pass – Beginners Workshop – eller køb et såkaldt Party Pass med adgang til alle festerne, Taster Classes søndag eftermiddag, fælles brunch søndag, og gratis entré billetter til kultur i Odense, mens de andre sveder lørdag. Festivalen har premiere i år – kom og vær med. Små Ducklings bliver til smukke svaner. Festivalen er for “Newbies and Swanabies”.

 • admin

  april 5, 2015at12:33 pm Svar

  Tusind tak for info, Konni. Jeg er i hvert fald interesseret i at lære at danse noget swing. Fedt med fedt på mht. The Ugly Duckling Festival. Jeg vidste slet ikke noget om den, men det skal da undersøges!
  // Sara

Post a Comment