Nordisk Filmfestival

I dag og de næste par dage løber Nordisk Filmfestival af stablen i Frederikshavn. Det vil sige fra torsdag d. 7. november til søndag d. 10. november 2019.

I morgen (fredag d. 8. november 2019 kl. 15.00) skal “Min sårbarhed. Min styrke. Min kunst.” vises deroppe som en del af festivalen.

Planen var, at jeg selvfølgelig skulle have været med derop. Jeg skulle have givet en 20 minutters introduktion inden filmen og besvaret spørgsmål efter visningen. Desværre er jeg nødt til at aflyse min deltagelse deroppe, da jeg fortsat bøvler med en dårlig venstre fod og nervesmerter. Men filmen skal naturligvis stadig vises.

Festivalen finder sted i Maskinhallen i Frederikshavn (Skolegade), og der er virkelig mange spændende film på programmet. Du kan finde det fulde program på festivalens Facebookside.

Så hvis du bor i Frederikshavn eller omegn, synes jeg da, du skal tage et smut forbi filmfestivalen. Mange af filmene er helt gratis at komme ind at se. De guidede visninger koster et symbolsk beløb at komme ind og se.

Min film som streaming

Hvis du bor langt fra Frederikshavn og dermed ikke har mulighed for at tage ind og se min film i morgen. Og hvis du heller ikke har haft held med at komme til de andre visninger af min film i biograferne eller på festivalerne, så frygt ikke!

I foråret fik jeg sat en funktion op, så man kan købe adgang til at streame “Min sårbarhed. Min styrke. Min kunst.” Funktionen er sat op i Vimeo on Demand. Jeg har i første omgang betalt for et års forbrug til Vimeo, så jeg kan tilbyde streaming via dem.

Løsningen må holde for nu. Men ærlig talt er jeg ikke tilfreds med Vimeos service. Den koster mig en god sjat penge hver måned. Og for hver streaming skal både Vimeo og PayPal have en god bid af kagen. Plus jeg kan åbnebart ikke slippe for at betale moms til USA, selvom jeg betaler al skat og moms i Danmark.

Prisen er endt på 86,73 kr. (det skæve tal skyldes, at jeg skulle skrive et beløb i US$). Jeg har sat prisen efter, hvad det cirka koster at komme i biografen. Det løber langt fra rundt, men som sagt tester jeg denne funktion et års tid. Til foråret piller jeg nok løsningen ned igen.

Streamingerne til denne pris er udelukkende til privat brug. Ønsker du at lave en offentlig visning eller at bruge min film til undervisningsbrug, så skal du kontakte mig og få min tilladelse, og så aftaler vi en pris. Jeg gør opmærksom på, at jeg har alle rettighederne til “Min sårbarhed. Min styrke. Min kunst.”

Hvis du gerne lige vil vente og se, om filmen er noget for dig, inden du køber en streaming, så kan du også snuse lidt rundt på filmens side, eller du kan se de syv kunstnere + mit filmhold fortælle, hvorfor de sagde ja til at være med i min film.

God fornøjelse! 🙂
// Sara