Mokkalicious

Af Sara Hamdrup

Jeg kan godt lide kaffe. Men det skal også være ordentlig kaffe, tilberedt på en kærlig måde. Jeg behøver ikke en dyr Nespresso-maskine eller et ordentlig skrummel af en capuccino-maskine. Jeg mener, det smager jo ganske glimrende, men enklere kan også gøre det – og min enkle måde er meget billigere.

Her får du min guide til en god kop kaffe:

  • Anskaf dig en ‘cafetera’ og en mælkeskummer (se billede).
  • Køb en god kvalitetskaffe – gerne fairtrade og/eller økologisk.
  • Hæld vand i bunden af din ‘cafetera’ og put kaffe i filteret.
  • Sæt den over på fuldt blus – du kan høre det på lyden, når den er færdig.
  • Varm og skum din mælk.
  • Hæld kaffe og mælk op i en fin kop, strø evt. med sukker.
  • NYD DIN KAFFE!
Var det enkelt, eller var det enkelt?

I bedste tv-køkken-stil, har jeg lavet et lille soundslide om mokka.

Tags:
No Comments

Post a Comment