Tak for nu, skønne TV 2!

Så har jeg måttet træffe en svær beslutning: Jeg stopper på TV 2.

Det har været en meget svær beslutning, for TV 2 er en superskøn arbejdsplads med en dejlig ånd, god personalepolitik, søde mennesker og bare en generelt god stemning.

Hvorfor stopper jeg så?

Jeg har erfaret, at nyhedstempoet ikke er noget for mig. Som nyhedstekster kommer jeg omkring rigtig mange emner på en dag – og ofte på meget kort tid. Det kræver en omstillingsparathed, hurtighed og et tempo, som går lidt for stærkt for mig.

Jeg er et følsomt og sansende menneske, og jeg kunne mærke, hvordan tempoet og de korte deadlines begyndte at sætte sig i kroppen på mig og stresse mig. Jeg har hele tiden vidst, at jobbet ville være krævende. Derfor holdt jeg det til 2-3 vagter per uge og sørgede for at dyrke yoga, meditation og lignende ting, som kunne skabe ro og balance i mit liv.

Desværre var det ikke nok, og i sidste uge meldte jeg ud til mine chefer, at jeg ikke skal have flere vagter fremover.

Ligesom kærestesorger

Øv! Det gør helt ondt i maven. Jeg er stadig ved at vende mig til tanken. Mit TV 2-adgangskort hænger endnu på knagen ved døren sammen med mine nøgler, og når jeg går ud og ind af min lejlighed, så giver det et stik i hjertet. Det er faktisk lidt ligesom at have hjertesorger.

skønne TV 2!

Men jeg vælger at lytte til min krop og de signaler, den sender mig. Det må jo være det allervigtigste.

Så tusind tak for nu, skønne TV 2! Du har været et dejligt eventyr, som jeg vil tage med mig. Jeg kommer til at savne dig og mine kolleger.

Måske kan jeg få lov at komme tilbage på et senere tidspunkt i en anden funktion? Jeg kunne jo fx lave lidt speak …

// Sara

No Comments

Post a Comment